Businessovellus päivässä

Perinteiset sovelluskehitysprojektit ovat usein pitkiä hankkeita, jotka ovat sekä kalliita että vaativia. Myös sovelluksen muokkaaminen jälkikäteen vaatii koodausosaamista. Microsoftin pilvipalveluiden valikoimasta löytyy Power Apps-nimeä kantava sovelluskehitysalusta, jonka periaatteisiin kuuluu low-code/no-code. Olemmekin käyttäneet tästä nimeä "visuaalinen koodaus". 

Kokenut Power Apps-"koodari" voi tehdä sovelluksia nopeasti, jopa alle päivässä. Toimiva sovellus on nopeaa luovuttaa tilaajalle ja tilaaja voidaan kouluttaa ylläpitämään ja mukauttamaan sovellusta halutessaan itsenäisesti!

Onko sinulla tarve saada nopeasti jollekin kohderyhmälle käyttöliittymä tai näkymä tiedon syöttöön eri legacy-järjestelmissäsi? 

Haluatko tehostaa ja automatisoida prosessejasi?

Tarvitsetko ihan uutta pientä crm-järjestelmää tai tilausten/projektien hallinnalle helppokäyttöistä työkalua? 

Käytät jo Microsoftin 365-palveluita? 

Anna kun näytämme miten voimme toteuttaa toimivan sovelluksen käyttöösi jopa päivässä!

Esimerkkejä Miruksen toteuttamista sovelluksista: 

HR: 

  • Työntekijöiden poissaoloilmoitussovellus, jossa työntekijät voivat ilmoittaa sairastuneensa tai pyytää lomia. Esimiehen hyväksynnän jälkeen automaatio ilmoittaa hyväksynnästä työntekijälle ja taloushallintoon.
  • Ylityöilmoitussovellus, jossa vastaavia automaatioita kuin poissaoloilmoitussovelluksessa. 
  • Sovellus neukkarin tai auton varaamiseen älypuhelimella tai Teamsilla

Tuotanto:

  • Töidenhallintasovellus: projektien seuranta, tuntikirjaukset ja tilausten statusmuutokset. Laskutusvalmiista töistä automaattinen ilmoitus laskutukseen. 

Myynti:

  • Minicrm: asiakastapaamisten raportointisovellus

PowerPlatform on liiketoimintasovellusten koti Microsoftin pilvessä. Se mahdollistaa datan analysoinnin (Power BI), nopean koodaamatta tehtävän sovelluskehityksen (Power Apps), liiketoimintaprosessien automaatiot (Power Automate) ja älykkäät chatti-botit (Power Virtual Agents). 

Kysy lisää tai pyydä demo!