Mirus M365 Varmistuspalvelu

Monet pk-yritykset eivät ole tietoisia vaikutuksista jotka liiketoiminnalle voi tietojen katoamisesta aiheutua. 

Vuonna 2018 Kaspersky Labsin tekemän tutkimuksen mukaan pienen tai keskisuuren yrityksen tietomurron keskimääräiset kustannukset olivat 120 000 dollaria, joka on 36% enemmän kuin edellisvuonna. Lähde: Kaspersky Labs - What is the cost of a data breach? - May 2018

Tietojen menetys vaikuttaa 32%:iin yrityksistä ja 71% tapauksista ovat vahinkoja tai tahallisia, epäluotettavien tahojen tarkoituksella tekemiä tiedostojen poistoja tai muuntelua. Office 365 ei natiivisti estä tiedon katoamista.

Pilvivarmuuskopiointi auttaa lieventämään tietojen menetyksen riskejä. 

Varmista tietosi ja paranna liiketoimintasi jatkuvuutta markkinoiden johtavalla Office 365:n varmistuspalvelulla (Powered by SkyKick™) ja jätä tämä meidän huoleksemme!

Usein kysytyt kysymykset

Q: Miksi minun on varmuuskopioitava pilvipalvelu, kuten Office 365?

A: Edes pilvipalvelu, kuten Office 365, ei voi suojata sinua käyttäjävirheiden, tietojen haitallisen poistamisen tai hakkereiden käynnistämän tietomurron varalta! Office 365 tarjoaa asiakkaille tietojen maantieteellisen redundanssin, mutta tämä ei auta tilanteessa kun virheitä tai ongelmia monistetaan pilvessä. Pilvivarmuuskopiointi laajentaa tietojen säilyttämisen myös 14 päivän (Exchange Online) ja 30 päivän (Office 365 Groups) sijaan rajoittamattomaan suojaukseen!

Q: Miksi minun pitäisi valita pilvipohjainen varmuuskopio on-premises -ratkaisun sijasta?

A: Pilvipohjainen ratkaisu, kuten Cloud Backup, tarjoaa useita etuja vanhoihin on-premises vaihtoehtoihin verrattuna. Alkaen pk-yrityksille kriittisimmästä, eli paremmasta turvallisuudesta. Tämä johtuu pilviratkaisujen pidemmästä käyttöiästä ja valvonnasta, tehokkaampien salaustekniikoiden käytöstä sekä tietoturvapäivitysten nopeammasta jakelusta. Muita etuja ovat vähemmän hallintaa vaativat yksinkertaisemmat käyttöliittymät sekä joustavampi ratkaisun käyttöönotto.

Q: Meillä on jo arkistointi ja/tai legal hold-ominaisuus. Miten se eroaa varmuuskopiosta?

A: Pilvivarmuuskopiointi tarjoaa pk-yrityksille tietosuojaratkaisun, joka kattaa koko Office 365 -portfolion - Exchange-sähköpostista uusimpiin tuottavuustyökaluihin, kuten Microsoft Teamsiin. Pilvivarmuuskopiointin keskeisiä etuja ovat sen kiinteä integrointi Microsoft Azureen. Tämä antaa teille lisäturvaa, koska tietonne eivät koskaan poistu Microsoftin infrastruktuurista. Muita etuja ovat se, että Cloud Backup tarjoaa jopa 6 snapshotia päivässä, yksinkertainen yhden napsautuksen palautus mihin tahansa aikaan ja alkuperäiseen sijaintiin sekä täydellinen GDPR-vaatimustenmukaisuus ilman lisäkustannuksia.  

Office 365 -tietojen täydellinen varmuuskopiointi - varmista myös Teams!

Valitse Mirus M365 Backup varmuuskopiointiratkaisuksesi näistä syistä:

  • Täysin Cloud to Cloud-ratkaisu - rakennettu johtavan julkipilvipalvelun Microsoft Azuren päälle
  • Vaivaton käyttöönotto Miruksen toimesta - ei myöskään tarvitse asentaa mitään sovelluksia laitteisiin
  • Alan johtavat tietoturva- ja tietosuojakäytännöt - GDPR-yhteensopiva
  • Rajoittamaton tallennus tietojen varmuuskopioinnille - auttaa sinua sopeutumaan yrityksesi kasvaessa
  • Rajoittamaton tietojen säilyttäminen varmuuskopioillesi - mukaan lukien poistetut käyttäjät
  • Useimpia snapshotteja Sharepointin ja OneDriven datasta - älä ikinä hukkaa sitä tärkeintä versiota!
  • Office 365 -tietojen täydellinen varmuuskopiointi, mukaan lukien Microsoft Teams

Jätä yhteydenottopyyntö tai tarjouspyyntö varmistuspalvelusta: