Tarinamme:

Miruksen tarina alkoi kun törmäsimme IT:n ja etenkin Microsoft 365-ekosysteemin osalta jatkuvaan ymmärryksen puutteeseen. Suurin osa asiakkaan maksamista palveluista oli käyttämättä ja niin sekä palveluiden myyjät, ostajat ja loppukäyttäjät olivat ihmeissään. Pilvipalveluiden ja M365 ekosysteemin monimutkaisuus vaati selkeyttämistä ja siksi kasasimme huipputiimin selventämään tätä ongelmaa kumppaneille ja loppuasiakkaille. 

Mirus on 5 hengen tiivis ryhmä, jonka jokaisella jäsenellä on omat vahvuutensa. Olemme tekijöidemme näköinen yritys ja teemme sen mitä lupaamme. 

Mirus on osa myyntipalveluyhtiö Bookers Group Oy:tä ja koko konserni on 100-prosenttisesti kotimaisessa omistuksessa ja kaikki omistajat ovat päivittäin mukana toiminnassa. 


Me:

Joe Lappalainen

joe.lappalainen@mirus.fi | 050 381 2333

Minulla on yli 10 vuoden kokemus ICT-alalta. Erityissosaamistani ovat yritysten viestintä- ja kollaboraatiopalvelut, joiden parissa olen toiminut sekä asiantuntijana että myynnin eri tehtävissä.

Microsoft 365-palveluihin olen keskittynyt viimeiset 2 vuotta. Autan asiakkaitani ottamaan Microsoftin palveluita tehokkaaseen käyttöön. Tykkään kehittää asiakkaidemme hybridityöskentelyn toimintapoja pitämällä Teams-työpajoja sekä koulutussessioita.

PowerApps- ja PowerAutomate-työkalut ovat niin ikään minun suuria mielenkiinnon kohteitani ja niiden parissa olen päässyt tekemään useita asiakastoteutuksia.

Varaa täältä 30 minuuttia maksutonta aikaani kysyäksesi lisää tai sparraillaksesi muuten.


Tomi Somppi

tomi.somppi@mirus.fi | 050 411 6119

Minulla on kohta 10 vuoden kokemus ICT-alalta, niin myynnistä kuin asiantuntijapalveluista. Erityisosaamisalueeksi voisi sanoa Microsoft 365:n käyttöönotot ja kyseisen ympäristön tietoturvaominaisuudet. 

Microsoft-teknologioiden parissa olen tehnyt töitä viimeiset 2 vuotta. Miruksella keskityn asiakkaiden Microsoft 365 -palveluiden käyttöönottoihin, kehittämiseen sekä kouluttamiseen. 


Petri Määttä

petri.maatta@mirus.fi | 050 477 5949

Olen toiminut yli 15 vuotta IT-alalla monen tyyppisten organisaatioiden palveluksessa. Keskityn vahvasti infrapuolelle. Urani aikana olen hankkinut laajaa osaamista ja kokemusta monista Microsoftin ja muiden kehittämistä teknologioista.

Miruksella keskityn asiakkaiden Microsoft 365 -palveluiden käyttöönottoihin ja kehittämiseen. Teen muun muassa Office ja M365-käyttöönottoja, tietoturvatyöpajoja sekä muita pääkäyttäjäkoulutuksia. Uusi lempiaiheeni on Microsoftin PowerPlatform, jonka päällä olen päässyt tekemään asiakkaillemme pienoissovelluksia ja automaatioita.


Toni Heinonen

toni.heinonen@mirus.fi | 050 408 4770

Olen porukan uusin tulokas. Aikaisemmin olen toiminut konsernin muissa myyntihankkeissa ja kerännyt ymmärrystä eri toimialojen haasteista. Tehtävänäni on muodostaa asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa ymmärrettävä IT kokonaisuus.Kim Ellonen

kim.ellonen@mirus.fi | 050 506 5069

Olen työskennellyt ICT-alalla 15 vuoden ajan ja toiminut eri myynti-ja esimiesrooleissa. Intohimona minulla on moderni johtaminen, paikkariippumaton työ, myynti ja julkipilven tuomat liiketoimintahyödyt. Vastaan Miruksessa liiketoiminnasta ja toimin myös Bookers-konsernin myyntipalveluliiketoiminnan johtajana. Mikäli haluat keskustella pilven tuomista liiketoimintahyödyistä ota ihmeessä yhteyttä.