Tarinamme:

Miruksen tarina alkoi kun törmäsimme IT:n ja etenkin Microsoft 365-ekosysteemin osalta jatkuvaan ymmärryksen puutteeseen. Suurin osa asiakkaan maksamista palveluista oli käyttämättä ja niin sekä palveluiden myyjät, ostajat ja loppukäyttäjät olivat ihmeissään. Pilvipalveluiden ja M365 ekosysteemin monimutkaisuus vaati selkeyttämistä ja siksi kasasimme huipputiimin selventämään tätä ongelmaa kumppaneille ja loppuasiakkaille. 

Olemme tekijöidemme näköinen yritys ja teemme sen mitä lupaamme. 

Mirus on osa myyntipalveluyhtiö Bookers Group Oy:tä ja koko konserni on 100-prosenttisesti kotimaisessa omistuksessa ja kaikki omistajat ovat päivittäin mukana toiminnassa. 


Me:

Joe Lappalainen

joe.lappalainen@mirus.fi | 050 381 2333

Minulla on yli 10 vuoden kokemus ICT-alalta. Erityissosaamistani ovat yritysten viestintä- ja kollaboraatiopalvelut, joiden parissa olen toiminut sekä asiantuntijana että myynnin eri tehtävissä.

Microsoft 365-palveluihin olen keskittynyt viimeiset 2 vuotta. Miruksella hoidan asiakkaiden Microsoft 365 -palveluiden käyttöönottojen konsultointia, jatkuvaa kehittämistä sekä käyttäjäkoulutuksia.

Pidän Microsoft 365 Teams- ja sovellustyöpajoja ja koulutuksia. PowerApps- ja PowerAutomate-työkalut ovat niin ikään minun suuria mielenkiinnon kohteitani ja niiden parissa olen päässyt tekemään useita asiakastoteutuksia.

"Kouluttajana Joe on rauhallinen ja varmistaa, että kaikki oppivat" ja hän onkin saanut siitä kiitosta.


Varaa täältä 30 minuuttia maksutonta aikaani kysyäksesi lisää tai sparraillaksesi muuten.


Tomi Somppi

tomi.somppi@mirus.fi | 050 411 6119

Minulla on kohta 10 vuoden kokemus ICT-alalta, niin myynnistä kuin asiantuntijapalveluista. Erityisosaamisalueeksi voisi sanoa Microsoft 365:n käyttöönotot ja kyseisen ympäristön tietoturvaominaisuudet. Olen tehnyt paljon mm. Käyttäjä- ja ryhmäidentiteetti, Azure AD:n tietoturva sekä Azure AD:n integrointia paikalliseen Active Directory -ympäristöön. Dokumenttien sisällön tunnistamista, luokittelua ja dokumenttien suojausta.

Microsoft-teknologioiden parissa olen tehnyt töitä viimeiset 2 vuotta. Miruksella keskityn asiakkaiden Microsoft 365 -palveluiden käyttöönottoihin, kehittämiseen sekä kouluttamiseen. 


Petri Määttä

petri.maatta@mirus.fi | 050 477 5949

Olen toiminut yli 15 vuotta IT-alalla. Olen keskittynyt vahvasti infrapuolelle ja ollut asiantuntijana mukana monenkokoisissa ja -näköisissä organisaatioissa, niin ylläpitäjänä kuin tietohallinnon edustajana. Urani aikana olen aina pyrkinyt hankkimaan laajaa osaamista ja kokemusta monista Microsoft- ja muista teknologioista.

Miruksella Petri keskittyy asiakkaiden Microsoft 365 -palveluiden käyttöönottoihin ja kehittämiseen. Azure AD:n tietoturva sekä Azure AD:n integrointia paikalliseen Active Directory -ympäristöön.

Miruksella Petri tekee Office ja Microsoft 365-käyttöönottoja, asiakkaiden M365:n tietoturvaa parantavia määritystöitä, pääkäyttäjäkoulutuksia ja lukemattomia muita asiantuntijatöitä.


Toni Heinonen

toni.heinonen@mirus.fi | 050 408 4770

Olen porukan uusin tulokas. Aikaisemmin olen toiminut konsernin muissa myyntihankkeissa ja kerännyt ymmärrystä eri toimialojen haasteista. Tehtävänäni on muodostaa asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa ymmärrettävä IT kokonaisuus.Kim Ellonen

kim.ellonen@mirus.fi | 050 506 5069

Olen työskennellyt ICT-alalla 15 vuoden ajan ja toiminut eri myynti-ja esimiesrooleissa. Intohimona minulla on moderni johtaminen, paikkariippumaton työ, myynti ja julkipilven tuomat liiketoimintahyödyt. Vastaan Miruksessa liiketoiminnasta ja toimin myös Bookers-konsernin myyntipalveluliiketoiminnan johtajana. Mikäli haluat keskustella pilven tuomista liiketoimintahyödyistä ota ihmeessä yhteyttä.